Doctor Eckstein Fruitzuurpeeling; Een beauty-Kick voor de huid

Een fruitzuurpeeling van Doctor Eckstein is een echte opfrisser voor je huid. Het laat je huid stralen, geeft een gezonde blos en maakt dat je huid zijdezacht aanvoelt. De peelling is mild maar zeer effectief. Het hoofdingrediënt van deze peeling is citroenzuur. 

Citroenzuur is niet onbekend voor het lichaam want het speelt een belangrijke rol in een metabole (stofwisselings-) proces dat er zelfs naar genoemd werd: de citroenzuurcyclus.

Mild gedoseerd in een peeling lost het citroenzuur overtollige schilfers op de huid op en verfijnt deze. D.m.v. het verwijderen van overtollige oude dode huidcellen van de buitenste laag van de huid wordt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid ondersteunt en wordt de absorptie van actieve bestanddelen die later in de behandeling worden gebruikt bevordert.

De behandeling bestaat uit: 

  • Oppervlakte reiniging
  • Huidanalyse (als ik zie dat je huid te dun is, kies ik voor een andere mildere peeling)
  • Dieptereiniging met fruitzuur peelingen AHA Decrustin serum & AHA Kaolin Peel Pack
  • Milde en kalmerende lotion
  • Vitamine masker
  • Afsluitend een dagcrème en een zonbescherming met Sun Shield SPF 50 (vermijd de zon voor 2 à 3 dagen na deze behandeling).

PRIJS: € 55,00

De fruitzuurpeelilng van Doctor Eckstein worden gerekend tot de oppervlakkige peelings en hebben alleen invloed op de opperhuid. De beste resultaten worden behaald door de behandeling in kuurverband te volgen.

U zult al resultaat zien na 1 behandeling. Voor het optimale resultaat worden 3 behandelingen, iedere 2 weken, geadviseerd. . Om het resultaat langer vast te houden, raad ik u aan om na de kuur elke 6-8 weken een onderhoudsbehandeling aan te gaan. Mocht u de behandeling in kuurvorm willen ondergaan dan is het verplicht een Doctor Eckstein Sun Shield SPF 50 aan te schaffen. Deze kost € 31,95 inclusief 10 % korting. Daarnaast kunt u het AHA Silk Liposome Complex aanschaffen om nog meer uit de kuur te halen.

Een kuur van 3 behandelingen kost € 170